Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Levering binnen 48 uur

Wij leveren elke dag uit voorraad 
door heel Nederland.

Assortiment

Op bezoek bij de leverancier

Recent hebben wij een bezoek gebracht aan onze vaste leverancier voor gelamineerde liggers en Holzbau Elemente. Hier hebben wij de huidige stand van zaken besproken en vooral gekeken naar de nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

Recent hebben wij een bezoek gebracht aan onze vaste leverancier voor gelamineerde liggers en Holzbau Elemente. Hier hebben wij een uitgebreide rondleiding gekregen waarbij we het complete proces hebben gezien dat nodig is om tot het gewenste eindproduct te komen. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden, dus na de rondleiding hebben we de huidige stand van zaken besproken. En vooral de ontwikkelingen in de markt besproken.

Op de desbetreffende locatie worden gelamineerde liggers en HBE geproduceerd.

Er is veel mogelijk qua maatvoering in gelamineerde liggers zowel in de kopmaat als de lengte, zo zijn wij in staat om lengtes te produceren tot 18,10 m1.

HBE is het perfecte product voor massieve houten gebouwen tot drie verdiepingen hoog, het is een product dat eenvoudig kan worden geproduceerd door het verlijmen van de verschillende lamellen en het creëren van een dubbele mes en groef verbinding. Het product is geschikt voor het creëren van muren, vloeren en daken.

Bent u geïnteresseerd in deze producten en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?

Neem contact op 

 

stapels naaldhout