Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Over ons

Centrop Houtimport is een voorraadhoudend importeur van vuren en douglas. Het hout wordt geïmporteerd uit Scandinavië, de Baltische staten en Midden- en Oost-Europa. Wij importeren ruw en geschaafd hout in alle kwaliteiten en met diverse bewerkingen. Wij zijn uw naaldhout expert. 

Wij leveren in bulk, pak en bestek, maar hebben ook de mogelijkheid het in onze eigen schaverij klantspecifiek te bewerken. Tevens hebben wij goede contacten met externe bedrijven om het hout te laten nadrogen, verduurzamen en/of verven. 

Wij leveren elke dag uit voorraad door heel Nederland en kunnen binnen 48 uur leveren. Naast een breed en diep voorraadassortiment zijn er nog meer mogelijkheden op aanvoer.

Centrop Houtimport is een dochteronderneming van Tabs Holland en levert aan houthandelaars, bouwmaterialenhandelaars en de houtverwerkende industrie. Als leverancier van naaldhout aan een groot deel van bouwend Nederland vervullen we een voorbeeldfunctie in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij leveren alleen FSC®- en PEFC-gecertificeerd hout.

Wilt u meer weten?

Neem contact op!   Offerte aanvragen


Bekijk onze flyer