Bewerkingen

Voor bewerkingen aan het hout hebben we veel goede mogelijkheden door een intensieve samenwerking met ons zusterbedrijf, De Twee Gebroeders. Dat is een moderne houtbewerkingsafdeling met de nieuwste zaag- en schaaflijnen waarop zowel kleine als grote orders snel en efficiënt kunnen worden geproduceerd.

Het kan zijn dat u specifieke wensen heeft, buiten onze standaard geschaafde modellen om. Juiste deze wensen kunnen door ons worden gehonoreerd. Afwijkende modellen kunnen op aanvraag worden geproduceerd. Van enkele stuks tot grote partijen, in een perfecte kwaliteit en met een betrouwbare levertijd. Met betrekking tot frezen, zagen, korten, kepen en meer kunnen wij u ook goed helpen. Ook andere bewerkingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld gronden en spuiten in verschillende RAL kleuren, impregneren, brandvertragend behandelen, dompelen en nadrogen kunnen we voor u regelen. Voor dit soort bewerkingen hebben we goede samenwerking met verschillende bewerkers. Service op maat dus!

Gedurende het productieproces worden de orders doorlopend gecontroleerd en getraceerd via een centraal computersysteem. Op elk moment kunnen wij zien waar uw order is en kunnen wij de levertijd zeker stellen.

Bekijk hier ons zeer ruime assortimentsoverzicht bewerkt hout.

Bewerkingen

Contact

Centrop Houtimport
Symon Spiersweg 19
1506 RZ
ZaandamT: (075) - 681 99 99


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur