Plan Nederland

Centrop Houtimport hecht veel waarde aan de het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Dit is in onze business terug te vinden in al het hout dat verkocht wordt met milieukeurmerk. Maar de collega’s bij Centrop sponsoren samen ook een kind in Sri Lanka, Uva. Dit wordt gedaan via Plan International. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen die in armoede opgroeien.

 

Tharushika is nu 7 jaar oud en wordt al een lange tijd gesponsord door de collega’s. Hiermee dragen wij bij aan betere levensomstandigheden maar vergroten tegelijkertijd ook haar toekomstkansen. Zij heeft hierdoor bijvoorbeeld alle basisvaccinaties gehad en heeft haar familie nu een toilet kunnen installeren die aangesloten is op een afvoer. Zij gaat nu naar de basisschool en haar lievelingsvak is muziek/dans.

 

Met de bijdrage vanuit Centrop wordt ook de gemeenschap daar ondersteund middels verschillende projecten. Met een van deze projecten wordt jongeren de kans geboden om een beroepsopleiding uit te voeren.

Terug naar overzicht