Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Levering binnen 48 uur

Wij leveren elke dag uit voorraad 
door heel Nederland.

Assortiment

Plan Nederland

Maatschappelijke betrokkenheid van Centrop

Centrop Houtimport hecht veel waarde aan de het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Dit is in onze business terug te vinden in al het hout dat verkocht wordt met milieukeurmerk. Maar de collega’s bij Centrop sponsoren ook 2 kinderen via Plan International. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen die in armoede opgroeien. Plan International draagt bij aan betere levensomstandigheden en vergroten tegelijkertijd de toekomstkansen voor deze kinderen.

Charana Simkhada is in 2011 geboren in Nepal en woont in de community Karnali. Mede door de hulp van Stichting Plan International is het gelukt om het huis van Charana te voorzien van een dak gemaakt van tegels en leisteen. 

Neuza Sila Cuamba is in 2013 geboren in Mozambique en woont in de community Inhambane. Het is voor Neuza mogelijk gemaakt dat ze naar een basisschool kan op nog geen 30 minuten afstand. Haar lievelingsvak is rekenen.

Met de bijdrage vanuit Centrop wordt ook de gemeenschap daar ondersteund middels verschillende projecten. Met een van deze projecten wordt jongeren de kans geboden om een beroepsopleiding uit te voeren.

Plan Nederland logo
Charana Simkhada Plan Nederland
Neuza Sila Cuamba Plan Nederland